info: 011-319-50-17; 064-2308-666
Latino formacija-šta je to?
--Latino formacije su nešto "novo " na našim prostorima. Postoje već nekoliko godina ali rezultati , barem na svetskom nivou, nažalost malo izostaju.Suština formacije je da 6 ili 8 parova na odredjeni muzički miks izvede svoju koreografiju na što originalniji i uigraniji način.
Kostimi parova moraju biti u skladu sa koreografijom i muzikom.


--A sve ovo nije uvek baš lako. Zato je potrebno da se ceo tim uključi u proces stvaranja muzičkog spektakla koji će uslediti.

--Da bi zaigrao u timu i osetio duh zajedničkog rada, nije potrebno imati izuzetne plesne sposobnosti. Nakon zavrešenog tečaja plesa svako ko iskaže volju i rešenost da da svoj doprinos ovakvom vidu sporta ima mogućnost da se priključi KOLOSEUM FORMATION TEAM-u.
--Sledi unapredjenje plesne tehnike, scenskog nastupa, poboljšanje fizičkih sposobnosti. Uz jedan odredjen rad u kontinuitetu rezultati su neizostavni.
--Zatim dolazi trenutak istine. turnir na kome se vidi sve što znamo.Svo vreme provedeno u sali za vežbanmje sada pokazuje svoje rezultate.Nekad su dobri a nekad.....Bilo kako bilo slede nova putovanja,novi treninzi......>Detaljnije<
Email: ivicasim@sezampro.yu
Swi Tequila Disco
Koloseum-Novi Beograd